Inmiddels ben ik alweer 10 jaar verder met mijn eigen advocatenkantoor. Het bevalt mij nog altijd prima. Op deze foto sta ik (rechts) met mijn broer afgebeeld.

In 2006 begon ik aan mijn avontuur in Den Haag samen met een voormalig kantoorgenoot, die een paar maanden eerder was vertrokken uit Amsterdam bij onze voormalig werkgever “Moszkowicz & Moszkowicz & Moszkowicz & Moszkowicz Advocaten”.

Het werd tijd. Het was gedurende bijna 5 jaar een mooie tijd bij Bram Moszkowicz geweest in het prachtige pand in de Gouden Bocht met mooie strafzaken en bijzondere cliënten.

In retrospectief blijkt het nu helemaal een goede stap geweest, want van de 4 naamgevers, is momenteel er slechts nog 1 praktiserend advocaat. Vroeg of laat was ik dan toch uiteindelijk mijn eigen kantoor begonnen.

 

 

Geef een reactie