Mr. Jansen gaat bloggen…

Welkom bij mijn blog.

Elke week ga ik hier proberen een stukje te schrijven over wat ik heb meegemaakt tijdens mijn beroepsuitoefening. Opvallende gebeurtenissen tijdens mijn werk zal ik hier vermelden, van grote tot kleine kwesties en ergenissen. Uiteraard zal ik rekening houden met de privacy van mijn clienten.

Tien jaar Z.Z.P.’er

Inmiddels ben ik alweer 10 jaar verder met mijn eigen advocatenkantoor. Het bevalt mij nog altijd prima. Op deze foto sta ik (rechts) met mijn broer afgebeeld.

In 2006 begon ik aan mijn avontuur in Den Haag samen met een voormalig kantoorgenoot, die een paar maanden eerder was vertrokken uit Amsterdam bij onze voormalig werkgever “Moszkowicz & Moszkowicz & Moszkowicz & Moszkowicz Advocaten”.

Het werd tijd. Het was gedurende bijna 5 jaar een mooie tijd bij Bram Moszkowicz geweest in het prachtige pand in de Gouden Bocht met mooie strafzaken en bijzondere cliënten.

In retrospectief blijkt het nu helemaal een goede stap geweest, want van de 4 naamgevers, is momenteel er slechts nog 1 praktiserend advocaat. Vroeg of laat was ik dan toch uiteindelijk mijn eigen kantoor begonnen.

 

 

Werk in uitvoering

De komende dagen ben ik bezig met het maken van foto’s voor mijn site en blog. Verder verdient mijn eerder in 2013 in de App Store uitgebrachte APP (de “DetentieApp”) een grondige update.

Het wordt de hoogste tijd om de verschillende foto’s te updaten van gevangenissen, jeugdinrichtingen en huizen van bewaring alsmede de bijbehorende informatie, zoals bijvoorbeeld de bankrekeningnummers van de Penitentiaire Inrichtingen. Als ik het goed begrepen heb, is de Staat onlangs overgestapt naar een andere bank. Deze nummers zijn compleet veranderd. Tenslotte zullen sommige P.I.’s inmiddels gesloten zijn.

Genoeg te doen dus met dit lekkere nazomerweertje deze week.